Sinds 1988

Prijsinformatie

Op deze pagina vind u alle prijsinformatie betreft de verschillende werkzaamheden van onze hoveniers. Laat uw tuin betaalbaar aanleggen door de Hovenier-Gigant.nl

Wat kost een tuinman?

Wilt u een tuinman inhuren voor het opknappen van uw tuin? Wat zijn dan de kosten hiervan? De gemiddelde kosten voor het inhuren van een tuinman liggen tussen de € 35 en € 45 per uur. Mochten de tuinwerkzaamheden meer dan 25 km uit de buurt liggen houd dan rekening met een reiskosten vergoeding.

Lees hier alles over de kosten van een tuinman.

Tuin afgraven kosten

tuin-leeg-halen

Heeft u een nieuwbouw tuin of een oude tuin die afgegraven moet worden? Wat kost het laten uitgraven van een tuin dan? Gemiddeld kost de uitgraving van een tuin rond de € 800,-. Afhankelijk van het aantal vierkante meters kan dit bedrag hoger of lager worden.

Leest u hier alles over de kosten van het uitgraven van een tuin.

Tuinaanleg kosten

voortuin aanleggen kosten

Wilt u door ons uw tuin opnieuw laten aanleggen? Dan wilt u uiteraard van te voeren weten wat hier de kosten van zijn.

leest u hier alles over de kosten van een tuinaanleg op deze pagina.

Voortuin aanleggen kosten

nieuwbouw-voortuin aanleggen

Wat kost een voortuin aanleggen? De gemiddelde kosten van een voortuin opnieuw aanleggen liggen tussen de € 800 en € 1500,-. Deze prijzen zijn zonder tuinontwerp.

Leest u hier alles over de voortuin aanleggen kosten.

Uurloon hovenier

hovenier

Wat is het uurloon van onze hoveniers? Als u een hovenier of tuinman wilt inschakelen dan wilt u vooraf de kosten weten. De gemiddelde uur prijs ligt tussen de €35 en de €45,-. Dit is alleen het uurloon! Hierbij zit het materiaal niet bij inbegrepen.

Leest u hier het exacte uurloon van een hovenier.

Drainage aanleggen kosten

drainage-aanleggen

De afwatering van uw tuin is erg belangrijk. De juiste drainage zorgt hiervoor. maar wat kost een drainage aanleggen? De gemiddelde kosten voor de aanleg van een drainagesysteem liggen tussen de €900,- en €1.200,-.

Leest u hier de exacte kosten van een drainage laten aanleggen.

Kosten boom kappen

boomstronk-verwijderen

Wat zijn de kosten om een boom te laten kappen in uw voor- of achtertuin? Het laten kappen van een wat kleinere boom kost gemiddeld € 300,-. Wilt u een grote boom laten kappen dan kunt u rekening houden met een prijs tussen de € 500 en € 700,-

Leest u hier wat een boom laten kappen kost.

Schutting plaatsen

Schuttingen rondom uw tuin zijn uitermate geschikt voor een goede privacy. Maar wat kost het om schuttingen te laten plaatsen? En welke schuttingen wilt u laten neerzetten?

Lees hier alles over de kosten van schuttingen plaatsen.

Hovenier-Gigant
Hovenier-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!