Sinds 1988

Ons Hoveniersbedrijf

Hoveniersbedrijf De Hovenier-Gigant uit Amsterdam is sinds 1988 een gespecialiseerd en gerenommeerd hoveniersbedrijf met meerdere vestigingen in heel Nederland.

Als erkend bedrijf staan wij bekend om onze professionele en daadkrachtige aanpak voor wat betreft alle hoveniers werkzaamheden.

De tuinaanleg en tuinonderhoud van alle soorten tuinen voor woningen, maar ook voor bedrijven, door heel Nederland pakken wij van A tot Z professioneel aan.

De werkzaamheden van onze ervaren hoveniers bestaan voornamelijk uit tuinontwerp en tuinonderhoud naar uw persoonlijke smaak en keuze en uiteraard passend bij uw huis of bedrijf.

Waarom kiezen voor de Hovenier-Gigant?

Welke voordelen heeft u als u met ons hoveniersbedrijf in zee gaat?

  • Ervaren tuinspecialisten
  • Erkend hoveniersbedrijf sinds 1988
  • Altijd scherp geprijsd
  • Na het aanvragen van een offerte meteen persoonlijk contact

Als Hovenier Gigant zijn wij uiteraard ook bezig met het uitvoeren van alle voorkomende hovenierswerkzaamheden.

Denkt u hierbij aan:

Naast het professioneel uitvoeren van bovenstaande werkzaamheden, komen wij graag bij u langs om samen met u uw tuin onder de loep te nemen en uw wensen te bespreken.

Afhankelijk van de uitkomst van dit inventariserende gesprek, doen wij u graag aanbevelingen met als doel u optimaal van uw tuin te laten genieten.

Ons team

Ons team hecht een enorme waarden aan ervaringen en reviews van onze klanten.

Omdat de samenwerking tussen ons en de verschillende hoveniers er één is die al jarenlang bestaat, kunt u ons met een gerust hart de werkzaamheden aan uw tuin aan ons toevertrouwen.

Als middelgroot hoveniersbedrijf verzorgen  wij niet alleen grote projecten. Maar ook voor kleinere werkzaamheden zoals een boomstronk verwijderen kunt u ons altijd benaderen.

Ons motto…..wie het kleine niet eert staat al jaren hoog in ons vaandel.

Onze specialisten

Jouke de Groot
Website auteur : Jouke de Groot
Accountant : Rob Geus
Planner : Saskia Gravenberg

Calculator : Gijs Neberink
Programmeur : Michael Sandvliet
Planning : Anton v.d. Kerk

Oprichting Hovenier-Gigant b.v.

De oprichting en auteur van alle geschreven informatiepagina’s is Jouke de Groot. Ongeveer 53 jaar geleden is Jouke gestart met hoveniersbedrijf De Hovenier-Gigant.

Hij is nu 72 jaar oud maar door zijn ruime ervaring in de bouwsector heeft hij niet alleen maar verstand van hovenierswerkzaamheden.

Op jonge leeftijd is Jouke de Groot gestart als schilder heeft hij zich ontwikkeld en kennis vergaard over alle hier onderstaande vakgebieden.

Dit blijkt uit de volgende aandachtsgebieden op het terrein van de verschillende bouwbranches zoals:

Door zijn meer dan 50 jaar ervaring in de bouwbranche is hij uit de actieve bouw gestapt maar deelt zijn kennis nu hier.

Tuinontwerp en tuinonderhoud

Of u nu van plan bent om een terras aan te laten leggen of kiest voor een geheel onderhoudsvrije tuin, voor alle werkzaamheden die te maken hebben met uw tuin bent u bij De Hovenier-Gigant op zijn plek.

Omdat wij al jaren met zeer betrouwbare onderaannemers werken zoals Bouwbedrijf de Aannemer-Gigant bv uit Amsterdam en de Stuc-Concurrent uit Amsterdam kunnen wij alle voorkomende werkzaamheden op elkaar afstemmen.

Door deze jarenlange samenwerking hebben wij een strak inkoopbeleid. Dit houdt in dat wij dit behaalde voordeel (goedkoop inkopen) met u kunnen verrekenen.

Voor u betekent dit dat wij onze werkzaamheden tegen een goedkoper tarief kunnen uitvoeren.

Ons persoonlijk contact met u als klant gecombineerd met onze uitstekende dienstverlening zorgen ervoor dat wij als Hovenier-Gigant de meest praktische oplossingen en ideeën voor uw tuin aandragen.

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om een mooie tuin voor u te ontwerpen en vervolgens aan te leggen.
Overeenkomstig uw smaak, huis en budget ontwerpen wij de mooiste tuinen tegen sterk concurrerende prijzen.

Reviews en klanten ervaringen

Klantervaringen en reviews maakt het mogelijk om de waardering die klanten uitspreken over ons hoveniersbedrijf.

Deze toename van vertrouwen in ons bedrijf zal leiden tot meer verkoop.

Onafhankelijke recensie of klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in ons bedrijf.

Prijzen & Hovenier offerte

Of het nu gaat om een schutting plaatsen of een terras aanleggen, wij berekenen altijd zeer betaalbare prijzen voor al onze hovenier werkzaamheden.

Bent u benieuwd geworden en zijn er werkzaamheden aan uw tuin nodig? Schroom dan niet maar vraag geheel vrijblijvend een prijsindicatie aan.

Wij zullen u niet teleurstellen qua prijs en uitvoering.

Hovenier-Gigant
Hovenier-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!