Aanleggen van bedrijfstuinen

Een mooie strakke kleine of grote bedrijfstuin is natuurlijk de eerste indruk die u goed wilt achterlaten bij uw klant. Een mooie aangelegde tuin geeft uw bedrijf de uitstraling die hij nodig heeft. Maar wat kost een bedrijfstuin laten aanleggen en heeft u veel onderhoud aan de nieuw aangelegde tuin?

Een goede tuinaanleg en ontwerp vraagt natuurlijk ook de aandacht voor een goede parkeer gelegenheid. Wat kunnen wij voor u betekenen als we het hebben over bedrijfstuinen aanleggen:

Voor een realisatie van mooi aangelegde bedrijfstuin, voorzien van waterpartijen, of een praktisch terras, waar uw personeel wellicht tussen de middag de lunch kan gebruiken, bent u bij de Hovenier-Gigant dus aan het juiste adres.

Wat wij u te bieden hebben is het volgende:

  • Onderhoud aan uw bedrijfstuin
  • Betaalbaar onderhoudscontract
bedrijfstuin-aanleg

Bedrijfspand met bedrijfstuin

Bent u in het bezit van een bedrijfspand en heeft u hierbij een bedrijfstuin? Uiteraard kunnen wij ons voorstellen dat u niet te veel onderhoud aan de bedrijfstuin wilt hebben.

Maar als u toch van bloeiende planten houdt dan is het voor ons geen enkel probleem om de door ons aangelegde tuin te onderhouden.

De mogelijkheid bestaat natuurlijk ook bij ons om het tuinonderhoud bijvoorbeeld 2 jaarlijks aan ons uit te besteden. Op deze manier heeft u er geen omkijken naar en wij komen in het voor- en najaar om de nodige onderhoudswerkzaamheden voor u uit te voeren.

Snel een prijsindicatie?

Onderhoud

Als een bedrijfstuin word aangelegd is het uiteraard de bedoeling dat deze nauwelijks onderhoud nodig heeft. Het onderhouden van een bedrijfstuin kost geld en tijd en vaak is hier een te kort aan in het bedrijfsleven.

Omdat wij de juiste keuzes maken van de materialen die gebruikt worden zal de bedrijfstuin maximaal een keer per jaar onderhouden moeten worden.

Wij gebruiken veel kunststof en leggen kunstgras om zo het maaien te voorkomen.

tuin-aan-laten-leggenUw keuze

U kunt er dus voor kiezen om ook uw bedrijfstuin door ons te laten aanleggen en eventueel te onderhouden. Kiest u voor een prachtig ontwerp (met het juiste onderhoud) of kiest u  juist voor een onderhoudsvrije tuin? Natuurlijk houden wij altijd rekening met uw wensen en uw budget.

Bij hoveniersbedrijf de Hovenier-Gigant bent u dan aan het juiste adres voor uw bedrijfstuin. Wij zorgen voor een goede fundering, een prachtig ontwerp en goed onderhoud van uw bedrijfstuin.

Zo creëren wij een tuin volledig naar uw wens en met de juiste uitstraling.

Offerte vrijblijvend aanvragen

Heeft u nog andere vragen of wilt u van onze diensten gebruik maken, surft u verder over onze site of neem contact met ons op door het vrijblijvende offerte aanvragen formulier in te vullen en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Door het aanvragen van een vrijblijvende offerte komt u snel achter de prijs van het aanleggen van uw nieuwe bedrijfstuin.

Vergelijk de prijzen met andere hoveniersbedrijven. Op deze manier betaalt u nooit teveel voor uw nieuwe tuin!

Snel een prijsindicatie?

Hovenier-Gigant
Hovenier-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!