Sinds 1988

Hovenier Haarlemmermeer

Bent u op zoek naar een professionele en vakbekwame hoveniers in de regio van Haarlemmermeer? Voor een betaalbare tuinaanleg of het laten onderhouden van uw bestaande voor- of achtertuin?

De hoveniers van de Hovenier-Gigant staan altijd betaalbaar voor u klaar! Wat u ook bedenkt, de Hovenier-Gigant heeft altijd de goedkoopste tuinoplossing voor u!

Lees hier alles over de kosten van een tuinrenovatie, of de prijzen van het laten bestraten van je tuin.

hovenier
Nieuwe tuinaanleg in de Haarlemmermeer

Tuinaanleg Haarlemmermeer

De Hovenier heeft naast jarenlange ervaring in onderhoudsvriendelijke tuinen in Haarlemmermeer. Medewerkers van ons hebben een goed ruimtelijk inzicht en gaan met hun tijd mee.

Doordat alle werknemers een speciale opleiding hebben gehad zijn ze multi-inzetbaar en kunnen ze u over diensten zoals een tuinaanleg of het bestraten van uw voortuin of achtertuin goed adviseren.

Bovendien hebben de tuinmannen allemaal een bepaald specialisme, waardoor we u nog beter van dienst kunnen zijn en waardoor we u bovendien altijd de meest innovatie oplossing kunnen bieden.

Naast particuliere tuinen verzorgt de Hovenier-Gigant ook het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van bedrijfstuinen en – parken.

Mogelijkheden

Wij zien een hovenier als een kunstenaar in een groene omgeving. Natuurlijk zijn er een aantal randvoorwaarden waaraan de kunstenaar zich zal moeten houden, maar verder zijn de mogelijkheden eindeloos!

De Hovenier is een echte specialist in het aanleggen van terrassen, wij snappen dat zeker in de zomermaanden de vormgeving en ligging van het terras van groot belang is.

Daarnaast zijn er ook volop mogelijkheden om bijvoorbeeld een jacuzzi, speelveld of vijver in de tuin te plaatsen of  boomwortels verwijderen, de Hovenier-Gigant heeft hier ruime ervaring in en adviseert u hier graag over!

tuin-laten-bestraten
Tuinbestrating in de Haarlemmermeer

Werkwijze onze hoveniers

Wanneer u besluit met onze tuinmannen in zee te gaan dan zullen we tijdens het eerste gesprek met u samen gaan kijken wat u allemaal in uw tuin wilt realiseren.

Bent u iemand met groene vingers? En vindt u het leuk om veel in uw tuin bezig te zijn? Of heeft u liever een tuin die weinig onderhoud vergt? Wij regelen alles voor u!

Hieronder geven wij u een opsomming van de werkzaamheden die wij regelmatig uitvoeren:

Uw wensen

De Hovenier-Gigant uit de Haarlemmermeer heeft voor al uw wensen de juiste oplossing! Nadat de Hovenier-Gigant een ontwerp heeft gemaakt waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe er te werk zal worden gegaan.

Bovendien adviseren wij u welke beplanting er aangebracht zal worden, zullen we u ook tips geven over hoe u de tuin het beste kunt onderhouden.

Wanneer u besluit dit niet zelf te willen doen, dan kunt u dit onderhoud natuurlijk ook door de Hovenier-Gigant laten uitvoeren.

Projecten in Haarlemmermeer

Wilt u graag iets meer zien van de projecten zoals een voortuin ontwerpen, of een complete tuinrenovatie? Op onze website vindt u talloze voorbeelden van reeds afgeronde projecten. 

U kunt hier natuurlijk ook geheel vrijblijvend online een offerte aanvragen voor uw tuinklus in Haarlemmermeer!

U zult binnen twee werkdagen een offerte op maat van ons ontvangen.

RandstadBuitengebied
Hovenier AmsterdamHovenier Groningen
Hovenier HaarlemHovenier Eindhoven
Hovenier Den HaagHovenier Nijmegen
Hovenier RotterdamHovenier Tilburg
Hovenier UtrechtHovenier Lelystad
Hovenier HilversumHovenier Nieuw Vennep
Hovenier BussumHovenier Alkmaar
Hovenier AlmereHovenier Zwolle
Hovenier-Gigant
Hovenier-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!