Sinds 1988

Goedkope hovenier Nieuw-Vennep

Bent u op zoek naar een professionele en vakbekwame hoveniers in de regio van Nieuw-Vennep? Voor een betaalbare tuinaanleg of het laten onderhouden van uw bestaande voor- of achtertuin?

De hoveniers van de Hovenier-Gigant staan altijd betaalbaar voor u klaar! Wat u ook bedenkt, de Hovenier-Gigant heeft altijd de goedkoopste tuinoplossing voor u!

Lees hier alles over de kosten van een tuinrenovatie, of de prijzen van het laten bestraten van je tuin.

terras-verhoging
Tuinaanleg Nieuw-Vennep

Tuinaanleg Nieuw-Vennep

De Hovenier Nieuw-Vennep heeft naast jarenlange ervaring in onderhoudsvriendelijke tuinen in Nieuw-Vennep. Medewerkers van ons hebben een goed ruimtelijk inzicht en gaan met hun tijd mee.

Doordat alle werknemers een speciale opleiding hebben gehad zijn ze multi-inzetbaar en kunnen ze u over diensten zoals een tuinaanleg of het bestraten van uw voortuin of achtertuin goed adviseren.

Bovendien hebben de tuinmannen allemaal een bepaald specialisme, waardoor we u nog beter van dienst kunnen zijn en waardoor we u bovendien altijd de meest innovatie oplossing kunnen bieden.

Naast particuliere tuinen verzorgt de Hovenier-Gigant ook het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van bedrijfstuinen en – parken.

Wat kost een hovenier?

Wilt u graag een goedkope tuinman Nieuw-Vennep inhuren voor het opknappen van uw tuin? Dan is het belangrijk om de kosten te achterhalen. De kosten zijn namelijk grotendeels afhankelijk van welke soort tuinonderhoud aan uw tuin moet worden verricht.

Ook de grote (het oppervlakte) heeft te maken met hoe hoog de kosten oplopen. Gemiddeld genomen kost het inhuren van een tuinman tussen de € 30 en de € 45 per uur. Houd u er wel rekening mee dat bij deze prijzen nog de voorrijkosten en de materiaalkosten verrekend moeten worden.

Het grote voordeel is wel dat een tuinman binnen 5 uurtjes uw bestaande tuin lekker kan opknappen.

Gemiddelde prijs per uur
Tuinman€ 30,- tot aan € 45,-

Mogelijkheden

Wij zien een hovenier als een kunstenaar in een groene omgeving. Natuurlijk zijn er een aantal randvoorwaarden waaraan de kunstenaar zich zal moeten houden, maar verder zijn de mogelijkheden eindeloos!

De Hovenier is een echte specialist in het aanleggen van terrassen, wij snappen dat zeker in de zomermaanden de vormgeving en ligging van het terras van groot belang is.

Daarnaast zijn er ook volop mogelijkheden om bijvoorbeeld een jacuzzi, speelveld of vijver in de tuin te plaatsen of  boomwortels verwijderen, de Hovenier-Gigant heeft hier ruime ervaring in en adviseert u hier graag over!

Werkwijze tuinmannen

Wanneer u besluit met onze tuinmannen in zee te gaan dan zullen we tijdens het eerste gesprek met u samen gaan kijken wat u allemaal in uw tuin wilt realiseren.

Bent u iemand met groene vingers? En vindt u het leuk om veel in uw tuin bezig te zijn? Of heeft u liever een tuin die weinig onderhoud vergt? Wij regelen alles voor u!

Hieronder geven wij u een opsomming van de werkzaamheden die wij regelmatig uitvoeren:

Uw wensen wij vervullen ze..

De Hovenier-Gigant heeft voor al uw wensen de juiste oplossing! Nadat de Hovenier-Gigant een ontwerp heeft gemaakt waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe er te werk zal worden gegaan.

Bovendien adviseren wij u welke beplanting er aangebracht zal worden, zullen we u ook tips geven over hoe u de tuin het beste kunt onderhouden.

Wanneer u besluit dit niet zelf te willen doen, dan kunt u dit onderhoud natuurlijk ook door de Hovenier-Gigant laten uitvoeren.

Projecten in Nieuw-Vennep

Wilt u graag iets meer zien van de projecten zoals een voortuin ontwerpen, of een complete tuinrenovatie?

Op onze website vindt u talloze voorbeelden van reeds afgeronde projecten. U kunt hier natuurlijk ook geheel vrijblijvend online een offerte aanvragen voor uw tuinklus in Nieuw-Vennep!

verhogen-tuin
Tuin bestraten Nieuw-Vennep

U zult binnen twee werkdagen een offerte op maat van ons ontvangen.

Overige projecten in : Den Haag , Rotterdam en Amsterdam

RandstadBuitengebied
Hovenier AmsterdamHovenier Groningen
Hovenier HaarlemHovenier Eindhoven
Hovenier Den HaagHovenier Nijmegen
Hovenier RotterdamHovenier Tilburg
Hovenier UtrechtHovenier Lelystad
Hovenier HilversumHovenier Bussum
Hovenier HaarlemmermeerHovenier Alkmaar
Hovenier AlmereHovenier Zwolle
Hovenier-Gigant
Hovenier-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!