Sinds 1988

Tuin beplanting vernieuwen

De Hovenier-Gigant is het hoveniersbedrijf voor al uw tuin werkzaamheden en tuin beplanting voor zowel uw voor- als achtertuin. Zo kunt u bij ons terecht voor tuin beplanting.

Wanneer u ons inschakelt voor uw tuin beplanting, dan maakt u hiermee de juiste keuze.

Wij verlenen u namelijk de juiste service tegen een zeer betaalbare prijs. Onze hoveniers hebben een ruime ervaring in tuin beplanting zoals het plaatsen van coniferen.

Zo weten ze precies welke bloemen en planten het beste in uw tuin passen en hoe ze deze moeten planten. Advies ten aanzien van de verzorging van deze planten bespreken wij na de tuinaanleg.

hovenier-uurtarief
Vernieuwen van tuinbeplanting

Wanneer tuinbeplanting vernieuwen?

Als de eerste zonnestralen in het voorjaar doorkomen begint voor veel mensen het tuinseizoen. Heel veel mensen denken dat als de vorst uit de grond is, het tijd is voor nieuwe beplanting.

Toch is een stevige winter alleen maar voor een klein deel van de beplanting gevaarlijk. Denkt u hierbij aan de kwetsbare planten zoals: palmbomen, olijven en bijvoorbeeld de passiebloem.

Voor de meeste planten geldt dus dat deze de winter, één maal in de grond, prima kunnen overleven. Dus tussen eind september en de kerst kan er prima worden aangeplant, mits de vorst uiteraard niet in de grond zit.

Plan voor beplanting

Hierbij maken onze hoveniers gebruik van de beste materialen en gereedschappen. Daarnaast luisteren onze hoveniers uiteraard ook altijd naar uw wensen.

Alleen in samenwerking met u kan de beplanting vernieuwd worden overeenkomstig uw wensen.

Als u van tuinieren houdt dan zijn er volop mogelijkheden qua planten om u gedurende het hele jaar in uw tuin bezig te houden.

Houdt u van planten maar geeft u de voorkeur aan een onderhoudsvriendelijke tuin? Ook daarin hebben wij volop keuze voor u.

Aan de hand hiervan creëren de hoveniers voor u een tuin die helemaal naar uw smaak is. U kunt hier dan ook jarenlang zorgeloos van genieten.

Voordat wij echt aan de slag gaan met de tuin aanleg en de beplanting maken wij eerst, samen met u, een plan voor de meest gepaste beplanting.

Hierdoor weet u al ruim van tevoren waar u qua kosten op kunt rekenen.

U komt bij ons dus nooit voor een vervelende financiële verrassing te staan.

U kunt zich door ons laten adviseren over de mogelijkheden voor het beplanten van uw tuin.

Tuinbeplanting is onderdeel van tuinaanleg

U bent nu in eerste instantie bezig met het vernieuwen van uw tuinbeplanting. Beplanting is een groot onderdeel van uw gehele tuin.

Wellicht heeft u ook wensen voor uw tuin die u momenteel (nog) niet kunt realiseren maar waar u in de nabije toekomst wel mee aan de slag wenst te gaan.

Weet dat onze hoveniers u ook van dienst kunnen zijn met alle tuingerelateerde zaken.

Denkt u hierbij aan:

Om u op voorhand te informeren kunt u als u wenst op bovenstaande linken klikken om (voor in de toekomst) al geïnformeerd te worden over de verschillende mogelijkheden.

Tip tuinbeplanting vernieuwen

Ter inspiratie is het een goed idee om ideeën op te doen in de verschillende tuinmagazines die op de markt zijn. Maak een moodbord van verschillende foto’s waar uw ideale tuinstijl het best tot uiting komt.

Denkt u hierbij aan tuinsets, planten en uw voorkeur voor de te gebruiken materialen.

Ook kunt u natuurlijk online naar afbeeldingen zoeken. Op deze manier stelt u ons in de gelegenheid geheel in te spelen op uw wensen.

Advies ten aanzien van de verzorging van de nieuwe beplanting van uw keuze, krijgt u uiteraard van ons.

Op deze manier kunt u lang van uw nieuwe tuinbeplanting genieten en weet u zeker dat alles uitstekend met elkaar past.

Tuin beplanting aanbrengen

De professionals van de Hovenier-Gigant zijn de afgelopen jaren steeds veelzijdiger geworden. Naast het onderhoud van uw tuin houden wij ons ook veel bezig met tuininrichting.

Wij blijven altijd op de hoogte van nieuwe materialen, planten en gereedschappen om mee te werken.

Voor onze hoveniers is geen één dag hetzelfde. Bij het aanleggen van uw tuin moet u rekening houden met verschillende aspecten.

  • Hoe groot is de tuin?
  • In verband met de beplanting, hoe is uw tuin gelegen ten opzichte van de zon?
  • Wilt u vooral tuin beplanting, een gazon of steentjes?
  • Wilt u een terras aanleggen?
  • Komt er een schuur of andere opbergplek voor tuinmeubels?

Wij adviseren u dan ook om na te denken over bovenstaande vragen. Als u uitsluitend uw tuinbeplanting wenst te vernieuwen op de plek waar het nu staat is dit uiteraard niet nodig.

Offerte tuin beplanting

Het goed plannen van de werkzaamheden vooraf kan achteraf veel geld en tijd besparen. Wij zullen u ook altijd helpen met advies om de tuinaanleg kosten laag te houden.

Laat u door ons adviseren over de mogelijkheden voor het beplanten van uw tuin. Neem contact met ons op door ons online offerte formulier in te vullen en uw wensen op tuingebied aan te geven.

Ook de afmetingen zijn voor ons van belang. Voeg eventueel foto’s bij van uw ideale tuinbeplanting, Op deze manier weten wij, nog voordat we elkaar gesproken hebben, waar uw gedachten naar uitgaan.

Vragen en antwoorden

Wat zijn de kosten van het vernieuwen van mijn tuinbeplanting?

Dit is geheel afhankelijk van de keus die u maakt voor de soort planten alsmede de oppervlakte van de tuin waar u nieuwe beplanting wenst.
Lees de tips en aanbevelingen hier.

Wanneer kan ik de tuinbeplanting vernieuwen?

De meeste mensen denken dat dit alleen in het voorjaar mogelijk is. Lees hier dat er ook andere mogelijkheden zijn.

Hovenier-Gigant
Hovenier-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!