Sinds 1988

Goedkope hovenier Haarlem

Bent u op zoek naar een professionele en vakbekwame hovenier in de regio van Haarlem? Voor een betaalbare tuinaanleg of het laten onderhouden van uw bestaande voor- of achtertuin?

De hoveniers van de Hovenier-Gigant staan altijd betaalbaar voor u klaar om uw tuin te transformeren overeenkomstig uw tuin wensen!

Wat u ook bedenkt, de Hovenier-Gigant heeft altijd de goedkoopste tuinoplossing voor u!

Lees hier alles over de kosten van een tuinrenovatie, of de prijzen van het laten bestraten van je tuin.

nieuw-aangelegde-tuin
Strakke tuinaanleg Haarlem

Tuinaanleg Haarlem

De Hovenier heeft jarenlange ervaring in onderhoudsvriendelijke tuinen in Haarlem. Medewerkers van ons hebben een goed ruimtelijk inzicht en gaan met hun tijd mee.

Doordat alle tuinmannen een speciale opleiding hebben gehad zijn ze multi-inzetbaar. Zo kunnen onze tuinmannen over diensten zoals een tuinaanleg of het bestraten van uw voortuin of achtertuin goed adviseren.

Bovendien hebben de medewerkers allemaal een bepaald specialisme, waardoor we u nog beter van dienst kunnen zijn. Bovendien komen zij altijd met de meest innovatie oplossing.

Naast particuliere tuinen verzorgt de Hovenier-Gigant ook het ontwerp, de aanleg- en het onderhoud van bedrijfstuinen en – parken.

De gemiddelde prijzen van een tuinaanleg in Haarlem kunnen erg uiteen lopen. Zo kan er voor de ene tuinaanleg € 600,- in rekening worden gebracht terwijl de andere wel oploopt tot € 15.000,-. Natuurlijk zijn de kosten afhankelijk van het aantal m2 (vierkante meters) van de tuin.

Ook de soort bestrating, beplanting en de huidige staat van de oude tuin zullen de kosten kunnen laten zakken of laten stijgen. Onze hovenier uit Haarlem kunt u al inschakelen vanaf € 35 per uur. Dit bedrag is zonder de materiaalkosten.

Leest u hier ons kostenoverzicht van verschillende onderdelen van een tuinaanleg en stel zelf ongeveer de prijs samen zodat u van te voren weet waar u aan toe bent.

TuinmogelijkhedenGemiddelde prijs
Tuinontwerp laten makenVanaf € 300 tot € 800
Gras laten aanleggenVanaf € 4 tot € 8 per m2
Beplanting laten vernieuwenVanaf € 9 tot € 20 per m2
Vijver laten aanleggenVanaf € 900 tot € 30.000
Verlichting tuin aanleggenVanaf € 60 tot € 90 per m2
Tuinhuisje laten plaatsenVanaf € 150 tot € 9.000
Tuin leeg laten halenVanaf € 400 tot € 1500
Tuin laten onderhoudenVanaf € 500 per jaar
Houten terras laten aanleggenVanaf € 70 tot aan € 190 per m2
Schutting plaatsenVanaf € 60 tot aan € 180 per deel
Tuin verbouwenVanaf € 500 tot aan € 18.000
Hovenier inschakelen€ 35 tot € 50 per uur

Mogelijkheden

Wij zien onze hoveniers als kunstenaars in een groene omgeving.

Natuurlijk zijn er een aantal randvoorwaarden waaraan de kunstenaar zich zal moeten houden, maar verder zijn de mogelijkheden eindeloos!

De Hovenier is een echte specialist in het aanleggen van terrassen, wij snappen dat zeker in de zomermaanden de vormgeving en ligging van het terras van groot belang is.

Daarnaast zijn er ook volop mogelijkheden om bijvoorbeeld een jacuzzi, speelveld of vijver in de tuin te plaatsen. De Hovenier-Gigant heeft hier ruime ervaring in en adviseert u hier graag over!

tuinaanleg
Betegelen van Haarlemse achtertuin

Onze werkwijze

Wanneer u besluit met onze hoveniers in zee te gaan dan zullen we tijdens het eerste gesprek met u samen gaan kijken wat u allemaal in uw tuin wilt realiseren.

Bent u iemand met groene vingers? En vindt u het leuk om veel in uw tuin bezig te zijn? Of heeft u liever een tuin die weinig onderhoud vergt?

Wij regelen alles voor u!

Hieronder geven wij u een opsomming van de werkzaamheden die wij regelmatig uitvoeren:

Uw wensen

De Hovenier-Gigant heeft voor al uw wensen de juiste oplossing! Nadat de Hovenier-Gigant een ontwerp heeft gemaakt waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe er te werk zal worden gegaan.

En niet onbelangrijk welke beplanting er aangebracht kan worden, zullen we u ook tips geven over hoe u de tuin het beste kunt onderhouden.

Wanneer u besluit dit niet zelf te willen doen, dan kunt u dit natuurlijk ook door de Hovenier-Gigant laten uitvoeren.

Projecten in Haarlem

Wilt u graag iets meer zien van de projecten zoals een voortuin ontwerpen, of een complete tuinrenovatie? Op deze website vindt u talloze voorbeelden van reeds afgeronde projecten.

U kunt hier natuurlijk ook geheel vrijblijvend online een offerte aanvragen voor uw klus in Haarlem! U zult binnen twee werkdagen een offerte op maat van ons ontvangen.

Overige projecten in : Den Haag , Rotterdam en Amsterdam

RandstadBuitengebied
Hovenier AmsterdamHovenier Groningen
Hovenier BussumHovenier Eindhoven
Hovenier Den HaagHovenier Nijmegen
Hovenier RotterdamHovenier Tilburg
Hovenier UtrechtHovenier Lelystad
Hovenier HilversumHovenier Nieuw Vennep
Hovenier HaarlemmermeerHovenier Alkmaar
Hovenier AlmereHovenier Zwolle


Hovenier-Gigant
Hovenier-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!