Sinds 1988

Goedkope hovenier Rotterdam

U bent op zoek naar een hovenier Rotterdam om uw tuin betaalbaar op te laten knappen? Dan is de Hovenier-Gigant het goedkope hoveniersbedrijf dat u zoekt!

Hoveniersbedrijf De Hovenier-Gigant is al jaren werkzaam in tuinen door heel Nederland, dus ook bij u in Rotterdam. Onze opdrachtgevers bestaan uit particulieren, bedrijven en VVE’s (Vereniging Van Eigenaren).

Wij zijn gespecialiseerd in tuinrenovatie, tuinaanleg, tuinonderhoud, en maken de mooiste tuinontwerpen.

Onze hoveniers en tuinmannen voeren deze tuinwerkzaamheden professioneel en tegen een sterk concurrerend tarief dus goedkoop voor u in Rotterdam en omgeving uit.

nieuw-aangelegde-tuin
Tuinaanleg in Rotterdam

Tuinrenovatie

Als u uw oude tuin opnieuw wilt laten renoveren dan beginnen wij eerst met een oriënterend gesprek.

U geeft aan wat uw wensen zijn en eventueel heeft u een kleine tekening gemaakt met hoe de specifieke vlakken in de tuin verdeeld moeten worden.

Het kan ook zijn dat u een nieuw huis heeft gekocht en na dat alles in huis is aangepakt heeft u nu tijd voor uw tuin. Wij als hovenier Rotterdam kunnen u adviseren door precies aan te geven welke beplanting bij elkaar past.

En welke bloemen en planten in een specifiek seizoen zullen bloeien.

Of misschien kiest u wel voor een tuin die nauwelijks onderhouden hoeft te worden? Voor de paden of het terras zijn er verschillende steensoorten mogelijk. Ook kunnen wij hierin verschillende kleuren combineren.

U hoeft het alleen maar aan te geven, onze hoveniers zullen er een haalbaar project van maken. Uw ideeën zullen tot een ontwerp komen waarmee wij aan de slag gaan.

Tuinaanleg in Rotterdam

Wij zijn continu bezig met het aanleggen van grote en kleine tuinen in Rotterdam. Maar ook doen wij veel tuinklussen in geheel Zuid-Holland.

Al uw tuinideeën voeren wij betaalbaar voor u uit voor een zeer scherpe prijs per m2 of per uur.

Wat wij voor u kunnen betekenen?

De plannen zijn gemaakt, de tuin staat op papier. We gaan aan de slag. De tuin wordt gereedgemaakt voor de beplanting die u wenst dus gaan wij de tuin egaliseren.

De stenen worden gelegd en met een machine aangestampt zodat deze niet zullen verzakken.

De tuin moet een ruimte worden waarin u zich kunt ontspannen en waarin u in de zomer kunt genieten van een zwoele zomeravond op het terras.

tuinaanleg
Tuin bestraten in Rotterdam

Terras laten aanleggen

Als u een terras in uw tuin wilt zijn wij ook de aangewezen partij.

Van het aanleggen van een simpel terras tot het maken van een houten terras wordt perfect gedaan door de vakmensen van de Hovenier-Gigant. Wij leggen de mooiste sierterrassen exact aan zoals u het hebben wilt.

Door onze jarenlange ervaring met het aanleggen van terrassen wordt dit perfect gedaan door onze erkende hoveniers en stratenmakers.

Tuinonderhoud door onze tuinman

De tuin is gereed, u heeft precies wat u wilt. De hoveniers / tuinmannen hebben hun werk gedaan. Voor onderhoud aan uw tuin kunt u ook bij ons terecht.

De tuinman komt op een afgesproken frequentie langs om onkruid te wieden of om de tuin winterklaar te maken. En heeft u vragen of wensen, wij helpen u graag om uw tuinplannen te verwezenlijken.

Hovenier offerte aanvragen

Een hovenier offerte is bij ons geheel vrijblijvend en zo aangevraagd, of dit nu is voor particuliere tuinen is of voor het opknappen of aanleggen van een bedrijfstuin.

Voor al uw werkzaamheden in de tuin hebben wij gekwalificeerde hoveniers. Wij zij de mensen met groene vingers en wij zullen van uw tuin een pronkstuk maken.

Bomen, struiken en bloemen, wij maken de mooiste combinaties. Veel groen en kleur maken van een tuin een plek waar je heerlijk kunt barbecueën met vrienden of kunt zonnen op je terras.

Wij weten hoe belangrijk dit voor u kan zijn dus wij maken er een fraaie ruimte van waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Meer lopende projecten vind u op deze pagina’ s Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Haarlem en Almere

RandstadBuitengebied
Hovenier AmsterdamHovenier Groningen
Hovenier HaarlemHovenier Eindhoven
Hovenier Den HaagHovenier Nijmegen
Hovenier BussumHovenier Tilburg
Hovenier UtrechtHovenier Lelystad
Hovenier HilversumHovenier Nieuw Vennep
Hovenier HaarlemmermeerHovenier Alkmaar
Hovenier AlmereHovenier Zwolle


Hovenier-Gigant
Hovenier-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!