Sinds 1988

Goedkope hovenier Zwolle

Hoveniersbedrijf De Hovenier-Gigant is al jaren werkzaam in tuinen door heel Nederland.

Bij particulieren, bedrijven, stadsparken en winkelcentra verrichten wij diverse tuin werkzaamheden zoals, boomstronk verwijderen, tuin afgraven en sierbestrating aanleggen.

Onze hoveniers voeren deze tuinwerkzaamheden professioneel en tegen een sterk concurrerend tarief dus goedkoop voor u in Zwolle en omgeving uit.

De Hovenier-Gigant bestaat uit een vast team van hoveniers die ieder hun specialiteit meebrengen. Er wordt alleen maar met kwaliteitsproducten gewerkt die duurzaam zijn omdat u jarenlang plezier van uw tuin moet hebben.

nieuw-aangelegde-tuin
Tuinrenovatie in Zwolle

Bovendien bieden wij uitstekende service overeenkomstig uw wensen omdat wij willen dat uw tuin exact wordt zoals u voor ogen heeft.

Voor het uitbesteden van al uw tuin werkzaamheden bent u bij Hoveniersbedrijf De Hovenier-Gigant Zwolle aan het juiste adres.

De tuinwerkzaamheden die door onze hoveniers worden uitgevoerd bestaan uit:

Leest u op deze pagina alles over onze prijzen en vraag een tuin offerte aan voor het opknappen van uw oude tuin of een geheel nieuwe tuinaanleg in Zwolle.

Tuinontwerp laten maken

Het ontwerpen van een tuin, binnen de beschikbare ruimte en budget, is een vak apart. Gelukkig hebben onze hoveniers zoveel ervaring dat wij samen met u uw droomtuin in Zwolle en omgevinng kunnen realiseren. Uw wensen, met betrekking tot uw tuin, brengen wij in kaart.

Op deze manier komen onze hoveniers samen met u tot het juiste tuinontwerp. Wilt u een groot terras omdat u graag van de zon wenst te genieten, een gedeelte voor bloeiende of groene planten of een opbergplek voor uw tuinmeubilair?

Uw wensen, antwoorden, visie en beschikbaar budget zijn de basis van uw tuinontwerp. Samen met u realiseren wij uw droomtuin in Zwolle.

Na uw goedkeuring van het definitieve tuin ontwerp wordt u gekoppeld aan één van onze hoveniers die voor, tijdens en na de werkzaamheden uw gesprekspartner is.

Tuinaanleg in Zwolle

Als u uw tuin eens flink wilt aanpakken doet u dan een beroep op ons hoveniersbedrijf de Hovenier-Gigant uit de regio Zwolle. U wilt graag van uw tuin genieten en als u wat ouder bent, last heeft van uw gezondheid of gewoon geen zin heeft om uw vrije dagen aan tuinieren te besteden?

Dan staan onze hoveniers voor u klaar om het werk uit handen te nemen zodat u heerlijk van de zon kunt genieten.

Laat de tuinaanleg professioneel en goedkoop aanpakken door onze hovenier, hij pakt de dingen aan waar u niet tevreden over bent of gaat in overleg met u voor een compleet nieuwe tuinaanleg.

Denkt u hierbij aan:

Kosten hovenierKosten gemiddeld incl. btw
Prijs hovenierper uur 30 a 40 euro
Ontwerp tuinontwerp 200-400 euro
Kosten materiaalPrijsindicatie, incl btw per m2
Grastussen de 5 en 10 euro
Plantentussen de 10 en 30 euro
Bestratingswerktussen de 30 en 110 euro
Vlonders van houttussen de 75 en 150 euro
Schutting/sierhekwerktussen de 50 en 150 euro (per meter)
OptiesPrijsindicatie per stuk, incl. btw
Tuinhuis of schuur€ 500 – € 5.000
Vijver€ 125 – € 2.000

Zoals u in bovenstaand kostenoverzicht ziet lopen de prijzen voor een tuinaanleg flink uiteen. Het ligt aan de keuzes die u maakt en de indeling waar u voor kiest. Afhankelijk van uw ideeën bent u nu al in de gelegenheid offerte aan te vragen om een idee te krijgen van uw kosten.

Vraag ook meerdere offertes bij andere hoveniers in de omgeving  Zwolle aan om te kunnen vergelijken en bespaar door een keuze te maken voor de Hovenier-Gigant.

schutting-laten-plaatsen-kosten-
Schuttingen plaatsen in Zwolle

Tuinrenovatie

Vaak is de tuin na een verhuizing naar een nieuw huis niet onmiddellijk aangepakt. Of u heeft jaren niets aan uw tuin gedaan en uw tuin in Zwolle is aan een metamorfose toe. Dan is het tijd voor een tuinrenovatie.

Bij een tuinrenovatie zullen er verschillende keuzes gemaakt moeten worden voor de nieuwe tuinaanleg.

U kunt hierbij denken aan:

Samen met u zal onze hovenier de gewenste tuinrenovatie met u doorspreken en na goedkeuring de keuzes die u heeft gemaakt uitvoeren. De gemiddelde kosten voor een tuinaanleg liggen tussen de 40 en 80 euro per m2 incl. de btw.

Afhankelijk van de keuzes die u maakt en de grootte/omtrek van uw tuin voor wat betreft soort schuttingen (hout of kunststof) en keuze tuintegels komt een totaal prijs tuin renovatie tot stand.

Interesse in een tuinrenovatie waarbij u aankomende zomer heerlijk van uw nieuwe tuin kunt genieten? Schakel dan de hoveniers van de Hovenier-Gigant in Zwolle in.

Tuinman en tuinonderhoud

Als u al in het bezit bent van de tuin van uw dromen dan heeft u tuin op regelmatige basis tuinonderhoud nodig. Schakelt u dan onze hoveniers in om jaarlijks tuinonderhoud te laten uitvoeren.

U kunt voor het tuinonderhoud met onze hoveniers behalve een frequentie ook een vaste prijs afspreken om tuinonderhoud bij u te plegen.

Voor het laten plegen van tuinonderhoud zal een uurtarief tussen de 30 euro en 50 euro per uur berekenen, afhankelijk van de uit te vieren werkzaamheden.

Neem contact op met ons hoveniersbedrijf de Hovenier-Gigant in Zwolle of de andere vestigingen van ons. Kijk ook eens op de pagina’s Hovenier Amsterdam, Hovenier Utrecht of Hovenier Almere.

Wij kijken vol belangstelling naar uw offerte aanvraag uit.

RandstadBuitengebied
Hovenier AmsterdamHovenier Groningen
Hovenier HaarlemHovenier Eindhoven
Hovenier Den HaagHovenier Nijmegen
Hovenier RotterdamHovenier Tilburg
Hovenier UtrechtHovenier Lelystad
Hovenier HilversumHovenier Nieuw Vennep
Hovenier HaarlemmermeerHovenier Alkmaar
Hovenier AlmereHovenier Bussum

Hovenier-Gigant
Hovenier-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!